Permanent makeup

Permanente make-up is dé ideale oplossing voor jou als je:

 • Moeite hebt met opmaken of weinig tijd hebt voor het aanbrengen van make-up
 • Geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen meer hebt
 • Contactlenzen draagt
 • Allergisch bent voor make-up
 • Veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt
 • Er altijd perfect verzorgd uit wil zien
 • Alopecia hebt
 • Door chemokuren geen wenkbrauwen en/of wimpers meer hebt


Hoe werkt permanente make-up?

Bij het aanbrengen van permanente wenkbrauwen wordt er een kleurpigment in de tweede huidlaag aangebracht. Om de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk te laten lijken, werken wij met verschillende methodes. Door middel van de hairstroke methode worden er dunne haartjes in de bestaande wenkbrauw ‘geschetst’. Een andere techniek is de SofTap methode, die zorgt voor een zacht poedereffect waardoor de vorm van je wenkbrauw geaccentueerd wordt. Geen enkele wenkbrauw is hetzelfde en wij zijn trots dat we meerdere opties kunnen aanbieden.

We bouwen de wenkbrauw op
Iedere huid is anders, en reageert daarom anders. Het is heel normaal dat de kleur na de eerste behandeling vervaagd. Tijdens een tweede en eventueel derde nabehandeling kan er nog veel besproken en bijgewerkt worden. Op deze manier bouwen we samen de wenkbrauw op tot het gewenste resultaat. Na de eerste behandeling zul je zien dat de kleur ongeveer 40% lichter wordt. Deze nabehandelingen zitten bij de prijs inbegrepen.

Anders dan een tatoeage
Om je wenkbrauwen zo mooi en natuurlijk mogelijk te houden, kom je gemiddeld één keer per jaar terug voor een touch up behandeling. Permanente make-up zal, anders dan bij een tatoeage, lichtelijk vervagen. Wij werken met verschillende technieken en kleurpigmenten. Tijdens de touch up gaan we weer uitgebreid kijken naar de wenkbrauw en stemmen we samen af wat het nodig heeft.

SofTap® Techniek

Deze techniek staat erom bekend dat het een makkelijke maar ook veilige manier is om pigmentkleuren in de huid te brengen. De naald van deze techniek is ontworpen om comfortabelheid, snel herstel, complete controle en weinig touch-up te realiseren. Daarnaast is eigenlijk de belangrijkste reden dat deze techniek voor de meest natuurlijke look zorgt en dat is uiteindelijk wat we allemaal willen.

De kenmerken van de SofTap® Techniek

Met de SofTap® techniek kunnen we een mooie natuurlijke look creëren, maar we kunnen nog veel meer:

 • Het licht opvullen van wenkbrauwen;
 • Volle lippen kleur;
 • Het optisch voller maken van de lippen;
 • Het camoufleren van littekens;
 • Correcties uitvoeren;

Hoe werkt deze methode?

Het is eigenlijk heel erg simpel. Al de naalden zijn strak langs elkaar geplaatst in een platte hoek, zoals hieronder zichtbaar is:

De naalden worden zachtjes op de huid geplaatst, dan worden de naaldjes zachtjes naar voren en achteren bewogen, door middel van een tapbeweging. Deze techniek zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk kleur in de huid kan krijgen met iedere beweging.

Waarom de SofTap® Techniek?

Het beste antwoord wat we hier op kunnen geven is: maximum comfort! Wanneer je terugkomt van je PMU afspraak zijn vaak de eerste vragen: ‘Deed het pijn?’. Het meest voorkomende antwoord hierop is vaak: ‘Het viel hartstikke mee’, ‘Ik ben in slaap gevallen’, ‘Epileren is pijnlijker’. Deze techniek zorgt ervoor dat de het er uiteindelijk niet alleen mooi en natuurlijk uitziet maar ook dat je je niet oncomfortabel zult voelen.

Wij hebben lang ervaring binnen permanent makeup en wij bezit een GGD-vergunning.

(wij adviseren om gebruik maken van een verdovingscreme, lidocaine of emla, deze kan je bij je huisarts krijgen. Breng dik op 1 uur voor je afspraak).

Prijs 249.-

T.u 1 jaar 75.-

T.u 2 jaar 149.-

Softtap wenkbrauwen

Prijs 249.-

T.u 1 jaar 75.-

T.u 2 jaar 149.-

Softtap eyeliner

prijs 149.-